Welcome to the VIP PARTY !

Beleef de GTC Rally op zaterdag 9 juli exclusief in de prachtige VIP Lounge. Een unieke en bijzondere manier om de gezelligste rally van Nederland van dichtbij mee te maken. De VIP Lounge staat op de mooise plaats opgesteld op het centrale serviceterrein in Achtmaal, vlak naast klassementsproef de Hel, waar de wagens op snelheid te bewonderen zijn. Aan de andere zijde van de VIP Lounge hebben de gasten zicht op het podium en op het serviceterrein waar de teams aan de wagens sleutelen. Je beleeft de GTC Rally exclusief en midden in de actie.

De VIP-Lounge is opgedeeld in twee concepten, Goud en Zilver, die beiden de perfecte mogelijkheid bieden om de rally van dichtbij mee te maken. 

Bij VIP-arrangement Goud, enkel te reserveren per tafel van 6 personen, wordt het diner aan tafel geserveerd. Het diner wordt verzorgd door van der Valk Breda, in samenwerking met sterrenchef Stijn Antens. De muzikale omkadering wordt verzorgd door de Dames Draaiend Door.

Bij VIP-arrangement Zilver kunnen de gasten genieten van de gekende Achtmaalse gezelligheid met de ganse dag drank, eten, in buffetvorm, en natuurlijk het rallyspektakel. Om 22h30 krijgen deze gasten toegang tot de Goud-Lounge, zodat we de GTC Rally af kunnen sluiten met een geweldige party en met een optreden van de Dames Draaien Door.

Mis het feest van het jaar niet tijdens de GTC Rally 2022 !

Check het VIP-programma en de prijzen op www.gtcrally.eu

Promofilm

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search