Game on! De GTC Rally zal op zaterdag 10 juli het Kampioenschap van Nederland Rally openen

Game on! De GTC Rally zal op zaterdag 10 juli het Kampioenschap van Nederland Rally openen. En goed nieuws voor de piloten, teams en rallyfans: de organisatie werkt achter de schermen hard door om een topeditie aan te bieden.

De GTC Rally keert terug naar zijn roots. Het wordt een echte "Nacht van Achtmaal", want het servicepark en rallycentrum verhuizen naar het bekendste rallydorp van Nederland. Daarvoor pakt de organisatie uit met een terrein dat in eigen beheer wordt uitgebaat, specifiek voor de GTC Rally.

De GTC Rally wordt een erg compact evenement, want de eerste deelnemer gaat op zaterdag 10 juli om 16h30 van start. Op het programma: 3 ronden van 4 klassementsproeven, allemaal op het grondgebied van Zundert, de bakermat van de GTC Rally: Rijsbergen (11,20 km), Klein-Zundert (10,20 km), De Hel (15,90 km) en Ostaaijen (14 km). Om middernacht zal de winnaar op het finishpodium in Achtmaal gehuldigd worden, na 12 klassementsproeven en meer dan 150 km tegen de klok.

Een tipje van de sluier is opgelicht. Het aftellen naar de start van het Nederlands rallykampioenschap 2021 is begonnen. De rallyhonger neemt dag na dag toe. De GTC Rally wordt een knaller!

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search