Uitnodiging Presentatie GTC Rally 2022

Geachte heer, mevrouw,

Namens de Stichting Autosport Zuid West Brabant is het ons een genoegen u uit te nodigen voor de presentatie van de GTC Rally 2022.

Deze internationale topwedstrijd van het Nederlands rallykampioenschap zal dit jaar verreden worden op zaterdag 9 juli. Naast het hoofdevenement, worden nog twee afzonderlijke wedstrijden verreden, namelijk de Jumbo Short Rally en de NED Historic rally.

Het tweede weekend van juli zal Achtmaal in het teken staan van de GTC Rally. Ons evenemententerrein aan de Buntweg is wederom het centrale punt. Hier bevindt zich het serviceterrein en de publieks- en VIP-tent. De dag sluiten we af met de befaamde ''Nacht van Achtmaal''. Kortom: een waar paradijs voor elke autoliefhebber!

De organisatie zal u tijdens de presentatie alles vertellen over de verschillende wedstrijden, elk met hun eigen karakter, en natuurlijk over de deelnemers die aan de start komen. Een aantal toppers en regionale rijders zullen van de partij zijn om te vertellen over hun ervaringen in de "Nacht van Achtmaal" en hun ambitie voor de editie van 2022.

Presentatie GTC Rally, de Jumbo Short Rally & NED Historic.

Datum: Deuren: Aanvang: Plaats:

Donderdag 30 juni 2022
19.00 uur : inloop Prinsenzaal
19.30 uur : aanvang presentatie

Van der Valk Hotel Breda Princenhagelaan 5, Breda

Voor een broodje, hapje en een drankje wordt gezorgd. Deelname is kosteloos.

Graag tot dan!

Met sportieve groet,
Stichting Autosport Zuid-West Brabant

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search