Bart Geerdink verslaat favoriet Ramon van de Lindeloof in de Jumbo Short Rally

Bart Geerdink verslaat favoriet Ramon van de Lindeloof in de Jumbo Short Rally


Bart Geerdink verslaat favoriet Ramon Van de Lindeloof

In de Jumbo Short Rally werd Ramon Van de Lindeloof uit Etten-Leur in eigen streek als favoriet getipt. De winnaar van 2021 ging ook volop de strijd aan met zijn grootste titelrivaal, Bart Geerdink. In de slotfase werd de strijd beslist door een technisch probleem. Op de Honda ging een schakelkabel stuk en wat later liep de motor warm, zodat hij gas terug moest nemen. Met een ultieme aanval op de laatste proef, kon hij de schade in het kampioenschap nog beperken met een derde plaats. 

De overwinning ging naar Bart Geerdink met zijn Peugeot 106 Maxi, aangedreven door een atmosferische tweeliter. De rijder uit Arnhem was erg tevreden. "De sfeer in het Short-kampioenschap is heel goed. Vanavond gaan we met het team overnachten bij Ramon. Dat we hem in zijn streek geklopt hebben, maakt het nog mooier."

De tweede plaats in de Jumbo Short-Rally ging naar Elbert Deij, die na 10 jaar zijn helm nog eens van de haak haalde en debuteerde met een Renault Clio Rally4. Een comeback die smaakt naar een vervolg.

Contact met GTC Rally

Hofdreef 16 | 4881 DR | Zundert

  • dummy+31(0)76-5963006

  • dummy info@gtcrally.eu

Search